3x sneller de juiste kandidaat

Succesvol werven

We leren je in onze online training hoe het recruitment proces eruit ziet, hoe je een vacaturetekst maakt waarmee je de juiste sollicitant bereikt, hoe je de gesprekken voert en wat je allemaal nodig hebt om iemand aan te nemen.

Het probleem van succes

Jouw bedrijf groeit en je kunt het werk niet meer aan. Door de groei ontstaan er andere behoeften bij jouw klanten waar je zelf niet meer aan toe komt en extra expertise voor nodig hebt.

Jouw werkweek wordt steeds langer in plaats van dat het makkelijker wordt.

Het kost je klanten, je kan je belofte niet nakomen en je beoogde groei blijft uit omdat je te weinig mensen hebt.

Omdat de druk toeneemt voor jouw huidige werknemers worden ze ziek, krijgen ze een burn-out en verdwijnt het werkplezier. De kans dat ze vertrekken wordt heel groot.

2 Partners Stefanie & Andrea

Je komt op het punt: ik heb mensen nodig. Maar je hebt niet eens tijd om over de werving na te denken, of wat je precies zoekt, laat staan dat je weet waar je moet beginnen.

Op alle lagen van de organisatie

De juiste persoon

0 +
Bedrijven geholpen
0 +
Kandidaten gesproken
0 +
Kandidaten een baan
Tijd en Kennis

De obstakels

Je hebt geen ervaring met werven, je weet niet waar te beginnen, je voert maar af en toe sollicitatie gesprekken, je weet niet wat je moet vragen (om geen gewenste antwoorden te krijgen), je hebt geen tijd omdat je bezig bent met je eigen werk.

Omdat je geen kennis van recruitment hebt, geen HR verantwoordelijke om je te helpen, en je geen expert bent voelt het als een belemmering. En je kunt de werving niet langer uitstellen.

Waardoor: Jij je vacature uitzet bij een bureau, met als gevolg je hoort nooit meer wat, of je hebt het idee dat jij en je vacature niet serieus genoeg zijn.

 

Vanaf nu ga je het anders doen!

De online recruitment training om zelf succesvol te werven!

Recruitment training

Neem het heft in eigen hand

Echt doorgroeien met jouw bedrijf dat kan nu. De bottleneck is er uit. Er zijn nu geen belemmeringen meer om de groei aan te kunnen. Je kunt verder bouwen. Dankzij de online training, Succesvol Werven

Je hebt geen angst meer omdat je nu weet hoe je moet werven. Naast de groei werk je ook aan een sterk werkgeversmerk.

En als er een nieuwe vacature komt zie je het als een uitdaging en niet als een belemmering om te gaan werven. Jij bent de recruitment held.

Help je bedrijf om verder door te groeien!

Blauwdrukken en het proces voor recruitment

De methode

Koop hier ons hele proces, implementeer dit in je eigen bedrijf zodat je sneller de juiste kandidaat kunt aannemen. De wervingstijd kan verkort worden van 3 maanden naar 4 weken zodat je bedrijfsgroei niet stagneert. Je kunt je bezig houden met je bedrijf en niet met de stress omdat je geen personeel hebt of dat zij uitvallen door hoge werkdruk.

Je hebt geen angst meer omdat je nu weet hoe je moet werven. Naast de groei werk je ook aan een sterk werkgeversmerk.

En als er een nieuwe vacature komt, zie je het als een uitdaging en niet als een belemmering om te gaan werven. Jij bent de recruitment held.

De kandidaat in kaart

Aantrekkelijk werk(t)

Doe het zelf werving

Actie checklisten & Meer

De signalen

Succesvol Werven

Tijd

Je zit tot over je oren in het werk. Tijd voor andere zaken dan je vak is schaars want je agenda vult zich snel.​

Prioriteit

Als er tijd is gaat de voorkeur uit naar direct resultaat brengende acties in plaats van werving en selectie.​

Expert

Jouw kwaliteiten liggen ergens anders. Waardoor werving en selectie moeizaam en stroperig gaat​.

Verzuim​

Jij bent onmisbaar geworden vanwege hoog verzuim en een te krappe bezetting.

Effectief en simpel

Wervend succes realiseren​

Je realiseert succes als je meteen in actie komt en direct aan de slag gaat met deze training. Daarbij komt dat als je ons als vraagbaak gebruikt, openstaat voor de coaching en jij je behaalde resultaten deelt, wij direct kunnen inspelen op de situatie..

Zo krijg je 3x sneller de juiste kandidaat.

Het wordt alleen succesvol als je je aan de spelregels houdt:

80 mensen aangenomen in 5 verschillende landen. Dankzij het systeem van 2Partners konden we dat realiseren binnen 3 maanden.

Sneller de juiste kandidaat

De Succesformule

Over ons

De recruitment experts

Wij zijn Stefanie en Andrea Partners in werving en selectie. Gezamenlijk hebben wij al 25+ jaar ervaring in het vinden en plaatsen van de “best fit” voor elke positie binnen de organisatie.

We raken nooit uitgepraat over recruitment, over processen in recruitment, hoe het beter en sneller kan!

We denken graag buiten kaders en in mogelijkheden. We zijn nieuwsgieriger naar de mens achter een CV dan naar het CV zelf. We hebben veel lol samen, hebben dezelfde drive en de wil om van alles een succes te maken. 

Quick wins en snel scoren valt buiten de manier van werken. Wij staan voor Duurzaam Strategisch Recruitment met een persoonlijke touch.

We zijn heel succesvol in het recruiten van mensen, we hebben al honderden bemiddelingen gedaan. Van uit ons netwerk en van bedrijven kwam de vraag: hoe doen jullie dat? Kunnen wij dat ook leren? Dat willen we zelf ook kunnen!

Al 102+ bedrijven hebben geholpen waaronder

Tevreden klanten

Aan het woord

Zelf doen

Succesvol werven

Je kunt direct starten en de training volgen op jouw eigen tempo! Wij zijn beschikbaar voor al jouw vragen

Begin gelijk voor
€199,-
excl. btw

Per vacature
€2500,-
excl. btw

Samen doen

eigen regie

Terwijl je zelf de regie houdt door de sollicitaties en gesprekken te doen, ontzorgen wij jou met alles wat met de werving te maken heeft.
Exclusief wervingskosten

uitbesteden

Per vacature
€3500,-
excl. btw

2 partners

2Partners neemt al het werk uit handen. Wij zorgen dat jij dé kandidaat krijgt die past bij jouw vacature.
Exclusief 20% succes-fee bij aanname kandidaat

2-daagse live masterclass - Coaching - Gratis Wervingsscan

Plan hier je afspraak

Snel antwoord op je vragen, wel zo prettig

Veelgestelde vragen

De training is zo opgebouwd dat je een succesvolle methode leert om de perfecte kandidaat te vinden en aan te nemen. Dit doe je grotendeels zelf. In de eerste 30 dagen heb je de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding van ons. Zo kan je al je vragen stellen.

Voor start-up, scale-ups die geen HR / geen recruitment afdeling hebben. Bedrijven met hoge vergrijzing of waar het eigen netwerk onvoldoende toereikend is.

 

We leren je in onze online training hoe het recruitment proces eruit ziet, hoe je een vacaturetekst maakt waarmee je de juiste sollicitant bereikt, hoe je de gesprekken voert en wat je allemaal nodig hebt om iemand aan te nemen

We hebben 4 modules gemaakt die je stap voor stap door de belangrijkste onderwerpen leiden om je te helpen de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt.

Cursusdoelstellingen:

Als je deze cursus hebt afgerond, beheers je:

De basisvaardigheden van recruitment en employer branding.

Er zijn 4 modules:

Module 1: We gaan aan de slag met jouw wervingsplan. Dat betekent in kaart brengen van de huidige en de gewenste situatie. Ook bieden wij je de handvatten om je vacature te schrijven en gaan we kijken welke kandidaat het beste bij jullie organisatie past. 

Module 2: We gaan we het hebben over Employer Branding: wat is je werkgeversmerk en wat heb je medewerkers te bieden. En we gaan met alle input van module 1 en 2 de vacaturetekst schrijven.

Module 3: Je leert welke kanalen je inzet voor je werving en in te zoemen op je doelgroep.

Module 4: In Module 4 leer je hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet, hoe je de selectie maakt en succesvol het gesprek voert.

Cursusmaterialen:

Bij Module 1, 2 en 4 vind je de formulieren waarmee je aan de slag gaat.

 

De online training waarin jij leert hoe je wervend succes kan behalen heeft een investering van € 150,- p/m en eenmalig € 1000,-.

Ja dan kan! Maak dan gebruik van de 2daagse Live Masterclass Succesvol Werven bij minimaal 4 deelnemers op locatie. De investering is € 5000,-

Je direct persoonlijke feedback en coaching van Stefanie en Andrea.

De training volgen kan volledig in je eigen tijd. De luistertijd is ca. 2 uur. Je kunt het per module volgen.
De opdrachten vergen wat meer tijd. Denk aan een vacaturetekst schrijven, te onderzoeken wat je precies zoekt, welke doelgroep je aan wilt spreken etc.etc.
Je leert dit allemaal in de training.
Heb je nog een andere vraag?

Contact

€ 50 korting ontvangen?

Direct goed aan de slag met het werven van personeel? Ontvang €50 korting door je e-mail achter te laten! 

Deze korting wordt alleen nu aangeboden!

2partners | Succesvol werven draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders