Doe een recruitment scan en ontdek waar wervingskansen liggen - Viacamu | Recruitment Strategie op Maat

2Partners wordt voortgezet door Viacamu

In korte tijd inzicht in jouw recruitment verbeterpunten

Recruitmentscan

In één klap inzicht in jouw recruitmentprocessen

De vinger op de zere plek leggen, daar ben ik goed in. Met mijn recruitmentscan analyseer ik alle onderdelen van jouw recruitment. Samen kijken we naar de organisatiedoelstellingen op de korte en lange termijn. We maken een vlootschouw waarin we kijken welk talent jij nodig gaat hebben en of die al in huis is. Vervolgens onderzoeken we de benodigde competenties, de kracht van het werkgeversmerk en de effectiviteit van de werving, selectie en onboarding van nieuwe medewerkers.

"Ik analyseer, adviseer, begeleid en implementeer. Zodat jij precies weet welk talent je nodig hebt om daar te komen waar je wilt zijn met je organisatie. Recruitment is breed, we bekijken de externe én interne doelgroep. Zodat we concreet aan de slag kunnen waar kansen blijven liggen."

Wat levert de Recruitment Scan je op?

Geen enkel facet van recruitment wordt overgeslagen. Zo ontstaat er een helder beeld van kansen die worden genomen en kansen die blijven liggen. In een SWOT en GAP analyse leggen we die overzichtelijk vast. In een uitgebreide rapportage leg ik dus de vinger op de zere plek, maar leg ik ook gelijk de pleisters klaar. Vanuit mijn jarenlange ervaring binnen het vak geef ik concrete adviezen om de recruitmentprocessen te optimaliseren. En als je dat wilt, begeleid ik je ook tijdens het implementeren van deze adviezen. 

Ontdek waar jij nog kansen laat liggen.

Samenwerken

Gaan we bouwen of optimaliseren

Jij hebt een wervingsprobleem. Of, denk je alleen dat je een probleem hebt met personeelswerving? Ik start altijd met kijken naar het totale recruitmentproces. Dat doe ik aan de hand van mijn recruitmentscan. Daaruit volgt een rapport dat overzichtelijk maakt hoe jouw huidige proces verloopt, op alle onderdelen. Op basis daarvan kan ik een scherp advies geven hoe we dit kunnen optimaliseren. Soms is de oplossing heel simpel, vaak wat complexer. Ik ondersteun je graag bij het implementeren van de verbeterpunten. Daarvoor ben ik zeker niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ik noem me niet voor niets uitvoerend recruitmentstrateeg. Laten we samen aan de slag gaan.

Dit neem ik mee jouw organisatie in:

  • Ruim 20 jaar succes in strategisch, tactisch en operationeel recruitment; 
  • Ervaring aan de bureau- en corporate kant; 
  • Daadkrachtig en resultaatgericht; 
  • Een breed netwerk van vakspecialisten; 
  • Pragmatisch, creatief, nieuwsgierig en betrokken; 
  • De overtuiging dat recruitment altijd beter kan. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op!

Plan een kennismaking

Start vandaag nog met het verbeteren van jouw recruitment resultaten. Plan nu jouw 30 minuten online kennismaking in om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Twijfel je? Wil je weten of de recruitmentscan voor jou geschikt is, laten we even overleggen. Vul hieronder je gegevens in.

(Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld)

mkf-miranda-camu-101-liggend
Viacamu | Recruitment Strategie op Maat draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders