Over ons - Viacamu | Recruitment Strategie op Maat

2Partners wordt voortgezet door Viacamu

Recruitmentstrateeg die de handen uit de mouwen steekt

Miranda Camu, uitvoerend recruitmentstrateeg met een netwerk

Hoe sterk is jouw recruitmentproces?

In mijn ogen kan recruitment altijd beter. Daarom is de eerste vraag die ik altijd stel aan mijn opdrachtgevers: hoe sterk is jouw recruitmentproces? Vaak kom ik er dan achter dat veel organisaties geen duidelijk beeld hebben van hoe dit proces er eigenlijk uitziet. Terwijl recruitment het fundament van een organisatie is. Zonder personeel, geen werk. Zonder werk, geen omzet. En met de krappe arbeidsmarkt van tegenwoordig wil je als organisatie ook graag werken aan je werkgeversmerk en werknemersbeleving. Hoe profileer jij je als werkgever en zien jouw medewerkers dat ook zo? 

Als recruitmentstrateeg help ik scale-ups en groot MKB om hun recruitment te versterken. We kijken dan naar de volledige breedte. Ik breng ruim 20 jaar ervaring met en kennis van het vak mee de organisatie in. Wervingsproblemen worden verleden tijd en ook de belachelijk hoge marges die werving- en selectiebureaus vragen, daar hoef jij je niet langer druk om te maken. Een sterk recruitmentproces werkt sneller en efficiënter, en daardoor voordeliger op de lange termijn. Duurzaam recruitment noemen we dat bij Via Camu.   

Dit neem ik mee jouw organisatie in:

  • Ruim 20 jaar succes in strategisch, tactisch en operationeel recruitment; 
  • Ervaring aan de bureau- en corporate kant; 
  • Daadkrachtig en resultaatgericht; 
  • Een breed netwerk van vakspecialisten; 
  • Pragmatisch, creatief, nieuwsgierig en betrokken; 
  • De overtuiging dat recruitment altijd beter kan. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak kennis met mij 

Netwerk

Persoonlijk, met een netwerk binnen handbereik

Samen bereik je meer. Daarom heb ik een groot netwerk van professionals om me heen verzameld. Dan kan ik me focussen op de recruitmentstrategie en het verbeteren van processen. Als er een bepaalde expertise nodig is om jouw proces te verbeteren, kan ik je helpen aan de juiste persoon. Zo heb je via Camu meteen de benodigde kennis in huis om jouw werkenbij-website te bouwen of je strategisch personeelsplanning voor het komende jaar te maken.  Dat is de kracht van een netwerk. Iets wat ik overigens ook leer aan recruiters, want wist je dat je het netwerk van jouw huidige medewerkers slim kunt inzetten om potentiële kandidaten te bereiken?  

MKF-Miranda Camu-64

Samenwerken

Gaan we bouwen of optimaliseren?

Jij hebt een wervingsprobleem. Of, denk je alleen dat je een probleem hebt met personeelswerving? Ik start altijd met kijken naar het totale recruitmentproces. Dat doe ik aan de hand van mijn recruitmentscan. Daaruit volgt een rapport dat overzichtelijk maakt hoe jouw huidige proces verloopt, op alle onderdelen. Op basis daarvan kan ik een scherp advies geven hoe we dit kunnen optimaliseren. Soms is de oplossing heel simpel, vaak wat complexer. Ik ondersteun je graag bij het implementeren van de verbeterpunten. Daarvoor ben ik zeker niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ik noem me niet voor niets uitvoerend recruitmentstrateeg. Laten we samen aan de slag gaan. 

Viacamu | Recruitment Strategie op Maat draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders